Over ons

Elisabeth De Vos van Tante RosaHet begon allemaal met luiers, wasbare luiers. Toen zoon Warren net geboren was, besloten we om katoen te gaan. We waren bijzonder geschokt door de hoeveelheid vieze stinkende pampertjes. Ons enthousiasme resulteerde in de website kleinspook.be.  Maar waarom wasbare luiers gebruiken voor je kindjes, maar zelf wel maandelijks een heleboel weggooien? Waarom bezorgd zijn over irritatie aan baby's billetjes en zelf chemische brol gebruiken? Waarom zoveel uitgeven aan wegwerp? En plots was ze er, de gespecialiseerde webshop voor wasbaar maandverbanden, menstruatieondergoed en menstruatiecups.

Tante Rosa

We hopen dat je hier op onze website meer info vindt over de cupjes, menstruatieondergoed en maanderbanden. Maar als je toch nog vragen of twijfels hebt, kan je me zeker mailen. Als er iets is, gelijk wat, dan hoor ik het graag.

Oh ja, en waar de naam Tante Rosa vandaan komt? In sommige dialecten weten ze het direct. Voor de anderen: als Tante Rosa op bezoek is, heb ik mijn maandstonden. 

Elisabeth

Gent, november 2022