Kan ik met ecocheques betalen?

-maandag, 11 december 2023

Jawel, bij Tante Rosa kan je met elektronische ecocheques betalen. Vinden we logisch. Onze producten zijn per definitie ecologisch.

 

Elektronische ecocheques?

Zowel met de kaart van Edenred, Monizze als die van Pluxee (het vroegere Sodexo) kan je gewoon online betalen in onze webshop. Je vindt de logo’s van deze drie bedrijven tijdens het online betalen van je bestelling.

Belangrijk: Als je niet voldoende geld op je ecocheque-rekening hebt, kan je eerst een stuk betalen met je ecochequeskaart, en daarna de rest van de betaling doen via een andere methode.

 

Edenred werkt tijdelijk niet

We aanvaarden Pluxee, Monizze en Edenred. Hoewel het bij deze laatste, Edenred, tijdelijk niet lukt. Om even technisch te zijn: we werken voor onze betalingen samen met betaalplatform Mollie. Edenred is druk bezig met de integratie van Mollie. Dat duurt langer dan verwacht. Daarom kan je tijdelijk niet met Edenred betalen op onze website. Edenred heeft ons beloofd dat dit niet lang meer zal duren. Zodra het wel lukt, laten we het hier zeker weten.

 

Retours

Let op: we kunnen geen geld teruggeven bij retours van bestellingen die met ecocheques werden betaald. In geval van een retours, kan je wel een cadeaubon krijgen of je spullen ruilen voor andere producten.

 

We aanvaarden geen papieren ecocheques meer.