10 jaar Klein Spook. Krijg tot 10 mei 10% korting met de kortingscode 10jaarKleinSpook

Kan ik met ecocheques betalen?

Elektronische ecocheques bij Klein SpookJawel, bij Klein Spook en Tante Rosa kan je met ecocheques betalen, zowel met papieren ecocheques als met elektronische.

Elektronische ecocheques?

Sinds september 2020 worden er in principe geen papieren ecocheques meer gedrukt, en krijgen werknemers een kaart waarmee ze elektronisch kunnen betalen.

Zowel met de kaart van Edenred, Monizze als die van Sodexo kan je gewoon online betalen in onze webshops. Je vindt de logo’s van deze drie bedrijven tijdens het online betalen van je bestelling. Let op: iedere uitgever van ecocheques heeft zijn eigen werkwijze:

-          Edenred: bij de betaling moet je PAN (19 cijfers) en CVC (3 cijfers) ingeven. Die gegevens vind je gewoon op je kaart zelf.

-          Monizze: hier geef je je inloggegevens van Monizze in, meestal is dat een telefoonnummer en je wachtwoord.

-          Sodexo: hier moet je een aantal stappen doorlopen op de Mysodexo.be portal eer je kan betalen:

o   Op die portal maak je een login aan

o   Vervolgens activeer je je kaart voor online betalingen.

Er gaat enige tijd over voor dit allemaal in orde is, doe dat dus voor je bij ons aan je bestelling start. Tijdens de betaling met Sodexo zal je ook je identiteit moeten bevestigen door een sms-code die je op je mobiele telefoon zal ontvangen. Zorg er dus voor dat je bij de bestelling die telefoon bij de hand hebt die je op bij Sodexo registreerde.

Belangrijk: Als je niet voldoende geld op je ecocheque-rekening hebt, kan je eerst een stuk betalen met je ecocheque kaart, en daarna de rest van de betaling doen via een andere methode.

Heb je toch nog papieren ecocheques?

Hier zijn een paar mogelijkheden:

-          Je komt de spullen oppikken en je betaalt bij ons ter plaatse. Daarvoor duid je in de webshop, op het einde van je aankoop, in het veld 'Ecocheques: bedrag in euro' aan welke bedrag aan ecocheques je gaat gebruiken. We maken een afspraak voor de afhaling, en je brengt gewoon de ecocheques mee. Hier vind je ons. We hebben een betaalterminal zodat je ook met elektronische ecocheques kan betalen.

-          Je kan de spullen niet oppikken en wil ze laten verzenden. Daarvoor ga je op dezelfde manier te werk. Je duidt in de webshop, op het einde van je aankoop, in het veld 'Ecocheques: bedrag in euro' aan welke bedrag aan ecocheques je gaat gebruiken. Je bezorgt ons de ecocheques per post. Je kan ze sturen naar Elisabeth De Vos, Klein Spook, Parklaan 80, 9000 Gent. Gelieve ook te vermelden over welke bestelling het gaat. Zodra we de ecocheques ontvangen hebben, gaat je pakje op de post. We raden aan om de ecocheques aangetekend te versturen. Voor de zekerheid.

Afhaalpunten

Let op. Als je je bestelling afhaalt in een afhaalpunt kan je daar niet ter plaatse met de ecocheques betalen. Ze zijn enkel afhaalpunt en werken met een andere kassa. Pas als de ecocheques bij Klein Spook arriveren, versturen we het pakket naar het afhaalpunt.

Niet teruggeven

We kunnen niet teruggeven op de echocheques, je kan wel het restbedrag aanvullen met een andere betalingswijze.