Kan ik met ecocheques betalen?

Elektronische ecocheques bij Klein SpookJawel, bij Klein Spook en Tante Rosa kan je met ecocheques betalen, zowel met papieren ecocheques als met elektronische.

Elektronische ecocheques?

Zowel met de kaart van Edenred, Monizze als die van Sodexo kan je gewoon online betalen in onze webshops. Je vindt de logo’s van deze drie bedrijven tijdens het online betalen van je bestelling. Let op: iedere uitgever van ecocheques heeft zijn eigen werkwijze:

-          Edenred: bij de betaling moet je PAN (19 cijfers) en CVC (3 cijfers) ingeven. Die gegevens vind je gewoon op je kaart zelf.

-          Monizze: hier geef je je inloggegevens van Monizze in, meestal is dat een telefoonnummer en je wachtwoord.

-          Sodexo: hier moet je een aantal stappen doorlopen op de Mysodexo.be portal eer je kan betalen:

o   Op die portal maak je een login aan

o   Vervolgens activeer je je kaart voor online betalingen.

Er gaat enige tijd over voor dit allemaal in orde is, doe dat dus voor je bij ons aan je bestelling start. Tijdens de betaling met Sodexo zal je ook je identiteit moeten bevestigen door een sms-code die je op je mobiele telefoon zal ontvangen. Zorg er dus voor dat je bij de bestelling die telefoon bij de hand hebt die je op bij Sodexo registreerde.

Belangrijk: Als je niet voldoende geld op je ecocheque-rekening hebt, kan je eerst een stuk betalen met je ecocheque kaart, en daarna de rest van de betaling doen via een andere methode.

Heb je toch nog papieren ecocheques?

Als je nog papieren ecocheques hebt, betaal je eerst op een andere manier je bestelling online via de webshop. Welke betaalmethode je gebruikt, maakt niet uit. Daarna stuur je ons je papieren ecocheques op. We raden aan om dat aangetekend te doen. Dat mag naar

Elisabeth De Vos
Klein Spook/Tante Rosa
Parklaan 80
9000 Gent

Vermeld zeker je bestelnummer en je naam. 

Op het moment dat de ecocheques hier arriveren, betalen we je het bedrag van de papieren ecocheques terug.

Afhaalpunten

Let op. Als je je bestelling afhaalt in een afhaalpunt kan je daar niet ter plaatse met de ecocheques betalen. Ze zijn enkel afhaalpunt en werken met een andere kassa. Pas als de ecocheques bij Klein Spook arriveren, versturen we het pakket naar het afhaalpunt.

Niet teruggeven

We kunnen niet teruggeven op de echocheques, je kan wel het restbedrag aanvullen met een andere betalingswijze.