Product beoordelingen voor LadyCup

Schrijf uw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Huidige beoordelingen
Prima cup
Na wat gesukkel met een MeLuna Cup probeerde ik de Ladycup. De MeLuna zakte bij mij steeds naar beneden na een tijdje, wat vervelend is.
De Ladycup is wat boller waardoor deze (bij mij althans) beter op zijn plek blijft zitten.
Het enige ietwat vervelende vind ik de vele gaatjes bovenaan in de cup (om het vacuüm te verbreken als je wil verversen). Daar blijft vaak een restje bloed in zitten. Niet evident om goed te spoelen.
Verder ben ik een tevreden vrouw! ;)
Ine | 15/10/2015 11:05
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)
Heel blij met de Lady Cup!
De Me Luna Classic cup bleek voor mij toch net niet stug genoeg en iets te klein (had maat M). Deze cup (maat L) past echter perfect! Klapt makkelijk open en zit meteen goed na inbrengen. Geen lekjes door een prima vacuuüm. Kortom: ik ben er heel blij mee!
Marijke | 14/02/2017 17:12
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Heel tevreden
Ik maakte kennis met menstruatiecups met een MeLuna classic. Daarmee had ik regelmatig lekken.
Ik twijfelde om het nog een kans te geven met de LadyCup en ik ben heel blij dat ik dat deed.
Door de lichtjes andere vorm zit hij meteen goed en heb ik geen lekken meer.
Ik ben ergens wel blij dat ik ik eerst wat ervaring opdeed met een cup met een 'handvatje', de LadyCup vind ik wat moeilijker om te verwijderen. Het lukt wel hoor, maar ik denk dat het zweet me uitgebroken zou zijn als dit de eerste keer was geweest.
Ik mis het handvat niet echt, omdat dat het comfort toch beïnvoedt.
Met wasbaar maandverband zit ik nooit goed op de fiets, deze cup voel ik niet zitten. Ik vergeet eigenlijk dat ik ongesteld ben. Perfect :)
Amy | 3/10/2017 16:48
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Super tevreden!
Deze cup heb ik aangeschaft nadat ik eerst advies heb gevraagd bij de consulente. De consulente had het helemaal juist!
Ik gebruik de cup nu 2 maanden en was van dag 1 fan.
Geen lekkage, je voelt de cup niet zitten (enkel de eerste twee dagen). Ook tijdens het fietsen voel ik niets, en ik zit heel wat uurtjes op de fiets.
Verschonen moet ik niet zoveel als bij een tampon, ook niet tijdens de zwaardere dagen. Ideaal dus op vakantie. Het verwijderen gaat nog niet zoals het moet maar dat komt wel in orde.
Voor mij niets anders meer! Voel mij veel minder ongesteld sinds ik de cup gebruik.
Cindy | 22/03/2018 10:02
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Handig zo'n cup!
Aangekocht samen met een vriendin en héél tevreden van! Na een jaar overgeschakeld op een grotere maat omdat ik soms lekjes had. Nu heel tevreden, ook na mijn zwangerschap is de grotere maat nog goed! Geen stinkende vuilbak meer met tampons. Het is gek hoe weinig je het cupje maar moet legen, zeker na de 2 zwaarste dagen. Een aanrader als je niet vies bent van jezelf! Ik heb in het begin wel wat gesukkeld met het verwijderen maar zittend op het toilet lukt dit het best. ;)
Katrien | 30/04/2018 8:04
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Eerste gebruik na advies
Ik begon met menstruatiecups te gebruiken na irritatie van tampongebruik. Eerst Organicup A,  deze was heel stug en nogal klein ondanks de juiste maat   hij kroop hogerop waardoor ik er amper aankon om hem te verwijderen (hypertone bekkenbodemspieren). Ik kwam terecht bij Tante Rosa en vroeg een van de consulenten om advies. Dit werd snel duidelijk wat het zou worden en ik kocht de LadyCup. Na eerste inbrengen voelde het heel goed! Zachter en voelde goed zitten. Maar helaas terug hezelfde probleem: hogerop geraken. Dat is dan persoonlijk. Maar het advies is zeker top! En het toch een verbetering van comfort ivm dragen!
Florence | 25/08/2019 11:04
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Over het algemeen content
Ik gebruik de cup 1,5 jaar. De eerste keer insteken was verschrikkelijk! Maar ik had een slecht moment gekozen met veel tijdsdruk en me niet genoeg voorbereid. Dus dit heeft niets met de specifieke cup te maken, gok ik. Na wat oefenen ging het perfect en was ik op alle vlakken heel gelukkig met mijn eerste cup: ecologische, supergemakkelijk, 12u in te houden en minder vaginale irritatie dan met wegwerptampons. Helaas is mijn menstruatie veranderd na het stoppen met het  mijn hormonaal voorbehoedsmiddel (Nuvaring) en werd de cup te klein. Hij lekte nu soms al na 3 tot 6 uur,. Ik kreeg via mail heel snel antwoord van Elizabeth en kreeg het advies om te veranderen naar de Super Jennie Large  cup. Ik ben benieuwd .
Tamara | 8/04/2020 11:28
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Superblij mee!
Inbrengen en verwijderen gaat veeel vlotter dan ik had verwacht, zit supercomfortabel en het vacuüm voelt echt veilig tegen lekken. Ik wou dat ik hem eerder had aangeschaft!!
Annelies | 8/06/2020 23:16
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)