English

Tienerpakketjes

-maandag, 11 december 2023

Of we ook iets voor tieners hebben? Absoluut! We hebben ons tienerpakket wasbaar maandverband voor jonge meisjes. Drie inlegkruisjes, drie maandverbanden, een menstruatieslip en een handig zakje om die spulletjes in mee te nemen. Ideaal om die eerste maandstonden mee te coveren. Afhankelijk van de hevigheid en de duur van de maandstonden en de persoonlijke voorkeuren kunnen de meisjes later nog extra maandverbanden bijbestellen. 
Een hele dag op school met een menstruatieslip
Voor jonge en fijne meisjes die toch fel menstrueren, raden we het menstruatieondergoed miokoo fe XXS aan. Deze zijn wat duurder, maar zitten comfortabel, passen goed aan bij jonge meisjes en absorberen veel. Ideaal voor een hele dag op school zonder zorgen. Misschien niet nodig voor elke dag van de menstruatie, maar wel fijn als dat op de zwaarste dag kan. Toch weer een zorg minder.

We geloven in de wasbare tienerpakketjes. Veel jonge meisjes zijn ecologisch ingesteld. Op school en thuis krijgen ze mee dat ze afval moeten beperken en dat staat haaks op het gebruik van tampons of wegwerpmaandverband. Zelf merken we dat ook aan onze dochter van 13 jaar en haar vriendinnen. En we horen het ook van onze jonge klanten.