De website vernieuwt en sluit van 8 tot 12 december. Als goedmakertje krijg je tot 7 december 15% korting met de kortingscode tanterosa2.0
RSS

Blog berichten van '2014' 'maart'

Pop-up van 20/3 tot 17/5, Koning Albertlaan 73

Van 20 maart tot 17 mei wordt de webshop van Klein Spook/Tante Rosa even een ‘échte’ winkel. In de Koning Albertlaan 73 in Gent (vlakbij Sint-Pietersstation) baten we twee maanden lang een pop-up store uit. Op die locatie kan je dan zowel bestellingen gemaakt via de webshop komen afhalen, als ter plekke je keuze maken uit het volledige aanbod aan luiers, toebehoren en intieme hygiëne.

In levende lijve

Al van bij de start van Klein Spook – straks alweer drie jaar geleden – kan je bij ons thuis je bestelling komen oppikken of kan je een grondige uitleg krijgen over onze producten. Daarnaast organiseren we  infoavonden of kan je een persoonlijke afspraak maken met één van onze consulenten. Met onze pop-up gaan we nog een stap verder: van 20 maart tot 17 mei kan je ons drie dagen per week komen bezoeken in onze tijdelijke winkel, zonder dat je een afspraak hoeft te maken.

Mooie ruimte

We zijn ongelooflijk blij dat we met onze pop-up terechtkunnen op de benedenverdieping van het huis van Jo en Vicky. En het wordt nog beter. Vicky Van Keer - eigenares dus van het pand, klant van Klein Spook en ondertussen ook specialist ter zake - zal ten tijde van de pop-up mij (Elisabeth) bijstaan in de winkel. 
De Koning Albertlaan 73 wordt twee maanden lang het kloppende hart van Klein Spook en Tante Rosa, daar bereiden we alle zendingen voor die via de webshop besteld worden. We blijven immers even snel leveren. Onze volledige (en geloof me) uitgebreide stock verhuist mee.

Echte openingsuren

  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10 tot 18 uur.
  • Gesloten op zaterdag 22 maart. Je vindt ons dat weekend vlakbij in het ICC Gent op Petit Bazaar
  • Gesloten op 1 mei (feestdag)

Bancontact en ecocheques

Je kan net als bij ons thuis in de pop-up betalen met bankkaart, cash of via ecocheques.

Facebook en Twitter

Volg zeker ook de nieuwtjes over onze pop-up store via onze Facebookpagina of op Twitter.

Bereikbaarheid

Met de auto: De Koning Albertlaan is heel goed bereikbaar met de auto. Het is een zijstraat van de Gentse stadsring. Ga ter hoogte van de Bijloke richting Sint-Pietersstation, eerst rij je door de Groot-Brittaniëlaan en dan ben je in de Koning-Albertlaan. In de straten in de buurt (Aaigemstraat) vind je meestal wel een parkeerplaatsje. Of - nog makkelijker - je parkeert in de parking van het Sint-Pietersstation.

Met het openbaar vervoer: lekker makkelijk. Onze pop-up is op 5 minuten stappen van het Sint-Pietersstation in Gent