Nederlands
RSS

Blog berichten van '2020' 'augustus'

Maak kennis met Isabel, onze nieuwste consulente uit Mechelen
Isabel, consulente Tante RosaIsabel Van Bergen uit Muizen (Mechelen) is onze nieuwste consulente. Leer haar hier iets beter kennen. 
 
Waarom duurzaam? Dat is stap voor stap gegroeid bij ons, een beetje parallel aan onze levensloop. We hebben bio-ecologisch gebouwd, gaandeweg zocht ik ook als vrouw naar eco alternatieven en toen er dan kindjes kwamen hebben we ook daar gekeken hoe we ons steentje konden bijdragen aan een vergroening van onze levensstijl zonder dat we hierbij moesten inboeten op comfort. 
 
Wanneer gestart met wasbaar en waarom: Nog voor de kindjes geboren waren, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven voor wegwerptampons en -maandverband. Ik heb altijd een hekel gehad aan al dat plastic en broeierig gevoel van maandverbanden. Daarmee ben ik dus begonnen. Toen dat heel aangenaam bleek, heb ik nadien ook voor tampons de stap gezet om die te vervangen door meer gezonde en ecologische alternatieven. 
 
Waarom consulente bij Tante Rosa? Ik merk dat er in mijn vriendinnengroep en daarbuiten meer en meer interesse is in wasbare alternatieven. Maar dat is tegelijk ook gerief dat je minder snel zomaar ergens koopt zonder wat te weten te komen over het aanbod. Met de cupparty's hoop ik om het taboe hierrond wat te doorbreken en op een fijne manier andere vrouwen kennis te laten maken met de alternatieven waar je huid, het milieu en je bankrekening blij van worden.