RSS

Blog berichten van '2023' 'november'

Veel druppeltjes
Veel druppeltjes

Na tien jaar vonden we het tijd voor een nieuw en frisser logo.

Ruth Michaux voelde ons perfect aan. Ze maakte een logo in verschillende variaties, maar ook lijntekeningen, vormen en druppeltjes, veel druppeltjes.

Op onze sociale media hebben we ons logo al aangepast. Op onze website merk je nog niet veel van al dat moois.

Dat komt er weldra aan.

Groot Lady-cup nieuws
Groot Lady-cup nieuws

De menstruatiecups van LadyCup kregen een serieuze transformatie. Ze hebben nu een ander, zachter steeltje met bolletjes, ze zijn gladder en je kan kiezen tussen 6 kleuren. Bijzonder is dat ze veel goedkoper geworden zijn. Je hebt nu al een wit cupje voor €13,99 en een gekleurd voor €17,99. Vorm en stevigheid zijn wel hetzelfde gebleven. Gelukkig, want dat zijn de grootste redenen waarom ik zelf zo'n fan ben van LadyCup.

Vernieuwde testpakketten wasbaar maandverband
Vernieuwde testpakketten wasbaar maandverband

Onze testpakketjes wasbaar maandverband zijn terug en vernieuwd.

We hebben 3 soorten pakketten: inlegkruisjes, maandverbanden en nachtverbanden. Telkens zitten er 3 verschillende merken in. Zo kan je eens testen of het merk of model iets voor jou is.

Ze doen allemaal perfect hun werk, onze wasbare maandverbanden, maar hoe het voelt, dat is persoonlijk.

Speciaal voor tieners
Speciaal voor tieners

Tieners zijn fan van menstruatieondergoed. Het zit goed en is gemakkelijk. Soms is het even zoeken naar het juiste model. Het moet genoeg absorberen, goed zitten en mooi zijn. Bovendien vinden wij het belangrijk dat ze gemaakt zijn van ecologische materialen en in faire omstandigheden.
Imse heeft nu speciaal voor de tieners een teens exemplaar, een bikinimodel van biokatoen, in de kleuren zwart, lichtblauw en oranjeachtig rood. We hebben ze meteen in ons tienerpakket opgenomen. Natuurlijk mogen tieners ook de andere modellen dragen. En omgekeerd. 
Nog nieuw van Imse zijn de menstuatiestrings. Niet voor de absorptie van de grote vloed, maar wel handig als back-up bij de menstruatiecup of tampon, op lichtere dagen of als inlegkruisje.