De website vernieuwt en sluit van 8 tot 12 december. Als goedmakertje krijg je tot 7 december 15% korting met de kortingscode tanterosa2.0
RSS

Blog berichten van '2023' 'augustus'

Menstruatieondergoed wassen

menstruatieondergoed wassenEen vraag die leeft bij onze klanten is hoe je menstruatieondergoed het beste wast. Eigenlijk is dat niet zo anders dan bij wasbaar maandverband: je moet ze zowel hygiënisch proper krijgen, als de bloedvlekken eruit krijgen. Omdat we weten dat de onderbroeken tegen een stootje moeten kunnen - ze worden vaak intensief gebruikt en gewassen - verkopen we enkel nog zeer kwalitatief ondergoed. We kiezen bewust voor degelijke en goedzittende menstruatieslips die jaren meegaan. Op onze website lees je uitgebreid hoe je ze het beste wast. Spoiler alert: het is absoluut niet moeilijk.

Zo weinig mogelijk afval

afwasmiddel BrauzzAls je niet van afval houdt, zit je goed bij Tante Rosa. Eén van de hoofdredenen om voor wasbaar maandverband, menstruatiecups of menstruatieondergoed te kiezen, is omdat je ze kan hergebruiken en je zo weinig of geen afval creëert. En dat geldt ook voor Brauzz. Aanvankelijk kennen we ze vooral van hun wasstrips, je weet wel die kleine doosjes met doekjes die je in de wasmachine kan doen in plaats van grote dozen waspoeder of flessen vloeibaar wasmiddel. Ondertussen hebben ze ook al een uitgebreid gamma schoonmaakproducten waarbij je de fles kan hergebruiken en telkens water mengt met een tablet. Hun nieuwste is hun afwasmiddel. Een glazen fles met een pompje. Je mengt het navulmiddel met lauw water en even later heb je afwasmiddel. Het resultaat: weinig afval. Zei ik het al?

Nieuw maandverband

Blumchen maandverbandNieuw in ons gamma zijn de inlegkruisjes, maandverbanden en nachtverbanden van Blümchen. Ze hebben een blauwe badstoffen bovenlaag en een vrolijke onderlaag. Zowel de bovenlaag, de onderlaag, als de absorberende binnenlagen zijn volledig in biokatoen, met een waterdichte PUL-laag tegen de lekken. Het zijn degelijke maandverbanden zonder franjes die perfect hun werk doen. Bovendien zijn ze absoluut niet duur.
Let op: ze zijn groter dan gemiddeld. Je kan bij de specificaties op onze website telkens zien hoe groot onze maandverbanden zijn.

Kriebels bij Tante Rosa

Kriebels bij Tante RosaDe vakantie loopt ten einde. Ook voor ons. Dat nemen we heel serieus met veel nieuwe bestellingen en nog meer plannen. De laatste weken stond de deurbel niet stil. Dagelijks stuurden onze leveranciers dozen vol Tante Rosa-spullen. Tijdens het inputten van die producten denken we na over een nieuw logo en een nieuwe website. Volgend jaar bestaat Tante Rosa tien jaar en vóór die tijd zie je ons verschijnen met een nieuwe, frissere versie van onszelf, zonder onze eigenheid te verliezen. Het geeft ons kriebels in de buik. Later hierover meer. Beloofd!