Nederlands
RSS

Blog berichten van '2019' 'november'

Een enquête over menstruatie, menstruatieproducten en een beetje seks

Tante Rosa enquêteToegegeven, we zijn nieuwsgierig.

We willen graag weten wat je gebruikt tijdens de menstruatie, hoe jij en je partner omgaan met menstruatie en of je tijdens je menstruatie ook seks hebt. De enquête invullen duurt ongeveer 3 minuten.

De resultaten publiceren we binnen een paar weken op onze blog.

Hier vind je de enquête.

Investeren in advies, of in lage prijzen? De keuze is snel gemaakt

Investeren in advies“Onze producten zijn niet geschikt voor bonussystemen, ‘3 voor de prijs van 2’-acties of Black Friday solden. Daar zijn onze artikelen gewoon te waardevol voor.” De wollen producten van Disana bezorgen ons hoe dan ook altijd al een warm gevoel, maar de brief die we bij een recente levering kregen, verwarmde ook ons hartje. Duurzame producten doe je oneer aan door ze aan discount-prijzen te verkopen.

De producten van Disana en tal van andere leveranciers worden met heel veel passie gemaakt, van de beste materialen en door lokale werkkrachten. Dat maakt deze luiers en toebehoren op meer dan één manier bijzonder waardevol. De goederen die we aanbieden, zijn geen impulsaankopen. Het zijn spullen waar advies bij nodig is. Dat advies komt in vele vormen: de teksten op onze website, de mails met vragen die we stelselmatig beantwoorden, de tientallen infosessies die onze consulenten ieder jaar geven. Ook daar treden we Disana bij: “Verleidt je klant met competent advies, een goede presentatie van producten en een leuke winkelomgeving of aantrekkelijke webshop.”

Je raadt het al: ook dit jaar komen er bij Klein Spook geen ‘Black Friday’- of ‘Boxing Day’-acties of nieuwjaarssolden, ook al weten we dat we ons daar commercieel mee in de vingers snijden. We zijn er van overtuigd dat dit soort acties er vooral op gericht zijn mensen zoveel mogelijk te kopen. Wij willen net dat onze klanten alleen kopen wat ze nodig hebben, en niets meer.

Weet dat iemand altijd de dupe is van lage prijzen: goedkoop vlees leidt tot dierenleed, goedkope groenten zetten de boer het mes op de keel, goedkope kleren bestendigen slechte werkomstandigheden in sweatshops in ontwikkelingslanden. Dit soort misbruiken houden we liever niet in stand.