RSS

Blog berichten van '2024' 'juni'

Verkocht aan zeer toffe mensen
Verkocht aan zeer toffe mensen

Het nieuws is nog pril. We kunnen er nog niet veel over zeggen, maar wel al dat Tante Rosa een vervolg krijgt. Je zal dezelfde kwaliteit en service mogen verwachten in de toekomst. Want Tante Rosa is verkocht aan heel toffe mensen. Later hierover meer.

Een afscheid en een dikke merci
Een afscheid en een dikke merci

Onze eindspurt is ingezet. Binnen twee weken stoppen we er echt mee.

Op 9 mei 2011 startte ons avontuur. Eerst enkel met Klein Spook, onze webshop voor wasbare luiers, daarna ook met Tante Rosa. En dat het een avontuur was. Mensen verklaarden me gek dat ik mijn veilige ambtenarenjob vaarwel zei om me voltijds op een webshop te storten. Maar zo blij dat we het gedaan hebben. We hebben ongelooflijk fijne en geïnspireerde mensen leren kennen, zelf veel geleerd en en route heel wat mensen kunnen overtuigen om te kiezen voor wasbaar. 

Ondertussen heb ik om verschillende redenen besloten om het ambtenarenleven weer op te nemen. Wie mijn doen en laten wil blijven volgen, kan terecht op de kanalen van Gent Klimaatstad. Je ziet, nog altijd bezig met milieu en klimaat. Ik kan het niet laten, net als het reclame maken ervoor 😊

Nog een laatste 'merci' aan iedereen die dit avontuur mogelijk maakte: onze consulenten, leveranciers en klanten. We missen jullie nu al.

Veel liefs
José en Elisabeth

Ultieme korting van 40%
Ultieme korting van 40%

Voor de laatste 2 weken Tante Rosa hebben we de ultieme korting van 40%. Op  zaterdag 15 juni gaan onze virtuele deuren ongenadig toe. Sla je allerlaatste slag met de kortingscode tanterosastopt

Wat niet verkocht geraakt, geven we aan het goede doel.