Nederlands
RSS

Blog berichten van '2022' 'december'

De Tante Rosa TOP 10 maandverbanden

wasbaar maandverbandWe hebben veel verschillende soorten wasbaar maandverband. Dikke, dunne, kleine, grote, in biokatoen, bamboe, met snaps, velcro of zonder iets. We probeerden er nog veel meer uit, maar dit zijn stuk voor stuk maandverbanden die goed zijn, die voldoen aan onze strenge Tante Rosa eisen. Geen onoverzichtelijk groot aanbod, maar toch voor iedereen iets. We merken wel dat sommige modellen meer gekozen worden dan andere. 

Wat waren nu de 10 populairste wasbare maandverbanden in onze webshop het voorbije jaar?

  1. Imse Vimse maandverbanden
  2. MaM maandverband regular+
  3. Imse Vimse maandverband slim
  4. MaM maandverband regular
  5. EcoFemme maandverband fuchsia
  6. Cheeky Mama maandverband bamboe
  7. Cheeky Mama maandverband charcoal
  8. Imse Vimse maandverband snap free
  9. Bamboolik maandverband velcro
  10. Bamboolik maandverband velcro satin
Ken je Wondr al?

wondrEen fijn (en lekker geurend) cadeau zijn de vaste shampoobars (ook XL), showerbars en facewash van Wondr. En ze hebben nu ook conditioner bars! Helemaal op zijn plaats bij Tante Rosa, want weinig afval. Zelf zeggen ze: "100% goed gevoel, 0% schuldgevoel." Wij zijn in ieder geval fan van de fijne samenstelling, de heerlijke geur en vooral het feit dat het zoveel minder verpakking is. Mijn persoonlijke favoriet is de shampoo met meloen. Oh ja, gemaakt in België, dus ook nog eens lokaal! Het kan niet op.

Help! Welke menstruatiecup moet ik kiezen?

Welke menstruatiecupDe menstruatiecup dus, mijn persoonlijk favorietje. Maar welke moet je nu kiezen? We krijgen de vraag dagelijks. Logisch, je kan het niet zomaar even passen als een nieuwe broek. Toch gaan we er prat op voor bijna iedere vrouw de juiste menstruatiecup te hebben. We hebben in ons assortiment vier merken met elk hun eigen eigenschappen en voordelen. Stuur ons je antwoord op de vragen in dit artikel en wij helpen je de juiste cup te kiezen. 

We zijn verhuisd

Tante Rosa doet voortHet is jullie misschien niet ontgaan. Er is hier veel veranderd achter de schermen. Onze grootste webshop, Klein Spook, met de wasbare luiers, is gestopt. We zijn ook weg uit het spookhuis in de Parklaan en werken nu van thuis uit.


Je begrijpt, dat nam tijd en energie in beslag waardoor het wat stiller was op Tante Rosa-vlak. Maar nu zijn we helemaal terug. Klaar om ons weer vollenbak op de menstruatieproducten te storten. Het blijft mijn dada, mijn passie. De menstruatiecup is volgens mij zowat de beste uitvinding ooit. Zo simpel, zo proper en zo goedkoop. Iedere vrouw en meisje zou dat moeten leren kennen. 

Maar eerst even praktisch

Welke gevolgen heeft onze verhuis voor jullie? Het zal niet langer mogelijk zijn om bij ons je bestelling te komen oppikken. We blijven wel nog altijd samenwerken met Ohne GentDagbladhandel Giesela en Akker&Ambacht voor gratis afhalingen. We verzenden wekelijks naar deze afhaalpunten. De andere pakjes worden nog altijd dagelijks verzonden via dpd. Je kan je pakje thuis laten leveren of in een dpd parcelshop, dat is goedkoper. 

We zijn het gemakkelijkst te bereiken via e-mail. Je kan onze avonturen volgen op Instagram en Facebook. En dan is er ook nog de actieve facebookgroep Wasbaar maandverband en menstruatiecups waar je met al je vragen, verhalen en ervaringen terecht kan.