De website vernieuwt en sluit van 8 tot 12 december. Als goedmakertje krijg je tot 7 december 15% korting met de kortingscode tanterosa2.0
RSS

Blog berichten van '2020' 'september'

Nu ook betalen met Monizze en Sodexo ecocheques bij Klein Spook en Tante Rosa

Elektronische ecocheques bij Klein SpookVanaf nu kan je bij Klein Spook/Tante Rosa ook online betalen met de ecocheques van Monizze en Sodexo. Klein Spook was anderhalf jaar geleden bij de eersten om online betalingen met Edenred mogelijk te maken, nu zitten we opnieuw in het koppeloton met Monizze en Sodexo. Dat betekent ook dat er misschien af en toe nog iets fout kan lopen.

Bij het afrekenen van je bestelling zie je voortaan bij de betaalmethode ook Mollie-Monizze-Sodexo. Indien je bestelling groter is dan het bedrag dat op je Monizze of Sodexo kaart staat, kan je het saldo ook gewoon afrekenen met alle andere mogelijke betaalmogelijkheden die Mollie aanbiedt.

Betalen met Sodexo

Heb je een Sodexo kaart, dan moet je voor je bestelt bij ons:

-          Een login aanmaken op het Sodexo portaal Mysodexo.be

-          Je kaart activeren voor online betalingen

Er gaat enige tijd over voor dit in orde is, doe dat dus voor je bij ons aan je bestelling start.

Tijdens de betaling met Sodexo zal je ook je identiteit moeten bevestigen door een sms-code die je op je mobiele telefoon zal ontvangen. Zorg er dus voor dat je bij de bestelling die telefoon bij de hand hebt die je op bij Sodexo registreerde.

Tussen haakjes: Klein Spook heeft al die lastige stappen niet bedacht, die worden ons opgelegd door Sodexo.

Betalen met Monizze

Heb je een Monizze-kaart, dan zal je bij het betalen je inloggegevens van Monizze moeten ingeven. Zorg er dus voor dat je die bij de hand hebt. 

Nog even praktisch

Ondervind je problemen tijdens het betalen met je kaart, dan kan je dat best aankaarten bij Sodexo of Monizze.

Bij het betalen, zie je nog een vakje ‘Ecocheques’ staan: dat vul je enkel in als je betaalt met papieren ecocheques, of bij Klein Spook zelf elektronisch gaat betalen. Betaal je online met ecocheques, dan vul je in dat vakje niets in.