Nederlands
RSS

Blog berichten van '2020' 'oktober'

Gastblog van Kaat: kiezen voor Naïf

Naïf bij Klein SpookDe producten van Naif staan hier al een paar jaar op nummer 1 in de lijst van Meest Geliefde Babyproducten. Vooral de haarspray (a.k.a Prinsessenspray) is een zeer veel gebruikt flesje om de slaapknopen uit het frulhaar van de kroost te krijgen.  Ook de zonnecreme en babyshampoo gebruiken we al ettelijke jaren.

Ik kreeg de kans om de rest van het assortiment ook te ontdekken en omdat we deze producten bij Klein Spook zo goed als allemaal verkopen, leek het mij niet meer dan logisch om deze kans te grijpen. Als verkoper weet je maar beter waarover je praat, nietwaar? 

Waarom Naif?

Een ding is zeker: ik vertrouw Elisabeth en José van Klein Spook blindelings als het aankomt op productkeuze. Ze zijn zeer kritisch, kiezen enkel het beste en laten zich niet leiden door wat ‘in’ is. Zij stellen ecologie en natuurlijke producten voorop in hun keuzes. Als zij er voor gaan om de producten van Naif in hun webshop te verkopen, kan je er van op aan dat dit een goede keuze is!

De producten van Naif zijn gemaakt met natuurlijke ingredienten en zijn daardoor niet schadelijk voor de huid én de planeet. Ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk, want gemaakt van bioplastic. Bovendien zijn alle producten geproduceerd in Nederland, geen overbodig heen- en weertransport dus.  Welke inspanningen het bedrijf doet om zo duurzaam mogelijk te zijn, lees je hier: https://naifcare.com/welcome-to-naifs-responsibility-page/

Niet van levenbelang, maar wel een fijne bijkomstigheid: DIE GEUR! Echt niks beter dan de geur van pasgewassen babyhaartjes. 

Lievelingsjes

Naïf bij Klein SpookDe kinderen houden erg van badschuim en in de plaats van de vaak schadelijke badschuimen uit de supermarkt, gebruiken we nu het badschuim van Naif, zonder schadelijke schuimmiddelen. Het schuim blijft echt lekker lang!

Bijna dagelijkse gebruiken we haarspray om de ‘slaapdreadlocks’ uit de haren van de kinderen te kunnen kammen. En de grote jongens ruiken dan ook weer even naar baby. Maar dat mag je hen  niet verklappen!

De baby-olie van Naif leent zich uitstekend voor babymassage. Super goed voor je baby, als je de kans krijgt om ergens een sessie babymassage te gaan volgen, zeker doen!

 

_______

De producten van Naïf vind je hier

Ontdek kaatlaminaat op Instagam

Nieuwe consulente uit het Antwerpse. Welkom Jelse

Jelse consulent Tante RosaJelse Coulier uit Edegem (regio Antwerpen) is onze nieuwste consulente. We stellen haar even voor.

Waarom duurzaam: Aangezien ik voor mijn kind voor wasbaar koos, vond ik dat ik het zelf ook moest proberen. En dat was een dikke meevaller en het gaat er alleen maar op vooruit !! Die inlegkruisjes en maandverbanden zijn super positief geëvalueerd op 5 jaar tijd!! Ik vind het heerlijk om niet meer alles in de vuilnisbak te doen en elke keer het onaangename gevoel te hebben (en die vuilbak leegmaken bah).

Wanneer gestart met wasbaar en waarom: 5 jaar geleden vond ik dat ik het ook wel eens moest proberen aangezien we ons kind in wsbaar staken. En wat was ik positief verrast. Als ik dat vroeger had geweten! In mijn job was het niet altijd vanzelfsprekend dat er een vuilnisbak in de wc stond. Dat is nu wel opgelost.

Waarom consulente bij Tante Rosa? Te veel vrouwen doen maar verder met de veel te absorberende dingen en weten eigenlijk niet zo goed wat wasbaar eigenlijk is en zijn er wat vies van. En ja de eerste keren is echt wel raar,maar eens je het comfort gevonden hebt word je helemaal blij

 
Hier vind je een overzicht van onze andere consulenten.