RSS

Blog berichten van '2024' 'augustus'

GROOT NIEUWS: Tante Rosa blijft bestaan !

Ik dacht dat ik mijn laatste blogtekst voor Tante Rosa had geschreven. Maar nee, hier komt een allerlaatste bericht. Enfin, van mijn hand dan toch. Want – tadaa – Tante Rosa is overgenomen en blijft bestaan!

Valentijn en Yoke van de ecologische webwinkel Kudzu nemen Tante Rosa over. Wat een compliment. Toen José en ik met Klein Spook startten, keken we al met respect naar hun aanpak en aanbod. Yoke was daar toen nog niet bij, maar haar kennen we goed: ze was jaren consulent en medewerker bij Klein Spook en Tante Rosa. Ze is specialist in het wasbare wereldje. Haar enthousiasme is aanstekelijk, haar visie puur en poëtisch tegelijk.

Om maar te zeggen: dit hadden we niet durven dromen. Niet alleen blijft Tante Rosa bestaan. Het zal ook nog eens geleid worden met dezelfde idealen die wij zo belangrijk vinden: duurzaamheid en eerlijkheid.

Valentijn en Yoke, we wensen jullie alle succes! Tante Rosa is bij jullie in goede handen. En als we zelf menstruatieproducten nodig hebben, weten we waar we moeten zijn.

Voor alle menstruatieproducten en vragen kan je - in afwachting van herlancering van de Tante Rosa webshop - voorlopig terecht in de Kudzu webshop bij Yoke en Valentijn.

Veel liefs

Elisabeth