Tieners verkiezen menstruatieondergoed

Het valt op: de tieners onder onze klanten verkiezen menstruatieondergoed. Ze vinden het gemakkelijk: je voelt het niet zitten, het is subtiel en je bent een hele (school)dag op je gemak.

Voor jonge en fijne meisjes die toch fel menstrueren, raden we het menstruatieondergoed miokoo fe XXS aan. Deze zijn wat duurder, maar zitten comfortabel, zijn dun, passen goed aan bij jonge meisjes en absorberen veel. Ideaal voor een hele dag op school zonder zorgen. Misschien niet nodig voor elke dag van de menstruatie, maar wel fijn als dat op de zwaarste dag kan. Toch weer een zorg minder.

Een andere aanrader zijn de katoenen menstruatieonderbroeken van Imse. Vooral de medium flow valt in de smaak bij onze tieners. Ze absorberen ook heel goed.

Bij tieners die liefst op zeker spelen en liever een iets dikker onderbroekje hebben, zijn de menstruatieonderbroeken van La Renarde een hit. Let op, ze tailleren klein, neem dus best 2 maten groter dan gewoonlijk. Maar dan zijn ze heerlijk zacht en ideaal voor een zorgeloze nacht (of dag).

Plaats uw commentaar