English

Vulva Obscura

"Hanne Lamon is fotograaf en volop bezig met het maken van de reeks 'Vulva Obscura’. Momenteel loopt er een crowdfuning om haar project te kunnen realiseren. Help haar schaamte uit schaamlippen te halen en taboes doorbreken. Hanne wil 100 vrouwen fotograferen voor dit project.

De vulva is een groot mysterie. Lang bleef deze intieme lichamelijkheid wetenschappelijk onderbelicht en kende het amper een plaats in de kunsten.

In haar nieuwste reeks maakt Hanne uiterst intieme portretten van vrouwelijke lichamen, met een bijzondere aandacht voor de vulva: de venusheuvel, schaamlippen, clitoris en de toegang tot de vagina.

De beelden zijn teder, respectvol en tegelijkertijd zelfzeker, schaamteloos. Ze raken een bron van levenskracht aan. Ze maken iets magisch voelbaar.

Hanne haar doel is de schaamte uit schaamlippen halen en het taboe rond vrouwelijke genitaliën doorbreken. Zo wil ze vrouwen aanmoedigen om naar binnen te kijken en zich niet laten beïnvloeden door de buitenwereld.

Ze heeft jouw hulp nodig. Je donatie helpt mee taboes doorbreken.

Er doen al heel wat vrouwen mee, maar vrouwen die zich willen laten fotograferen, zijn nog steeds welkom!

In een 2de fase komt er een boek met bijhorende tentoonstelling. Wie bijdraagt wordt zeker en vast uitgenodigd op de boekvoorstelling.

Hier vind je de link naar de crowdfundpagina

Leave your comment
*
Only registered users can leave comments.