We zijn verhuisd

Tante Rosa doet voortHet is jullie misschien niet ontgaan. Er is hier veel veranderd achter de schermen. Onze grootste webshop, Klein Spook, met de wasbare luiers, is gestopt. We zijn ook weg uit het spookhuis in de Parklaan en werken nu van thuis uit.


Je begrijpt, dat nam tijd en energie in beslag waardoor het wat stiller was op Tante Rosa-vlak. Maar nu zijn we helemaal terug. Klaar om ons weer vollenbak op de menstruatieproducten te storten. Het blijft mijn dada, mijn passie. De menstruatiecup is volgens mij zowat de beste uitvinding ooit. Zo simpel, zo proper en zo goedkoop. Iedere vrouw en meisje zou dat moeten leren kennen. 

Maar eerst even praktisch

Welke gevolgen heeft onze verhuis voor jullie? Het zal niet langer mogelijk zijn om bij ons je bestelling te komen oppikken. We blijven wel nog altijd samenwerken met Ohne GentDagbladhandel Giesela en Akker&Ambacht voor gratis afhalingen. We verzenden wekelijks naar deze afhaalpunten. De andere pakjes worden nog altijd dagelijks verzonden via dpd. Je kan je pakje thuis laten leveren of in een dpd parcelshop, dat is goedkoper. 

We zijn het gemakkelijkst te bereiken via e-mail. Je kan onze avonturen volgen op Instagram en Facebook. En dan is er ook nog de actieve facebookgroep Wasbaar maandverband en menstruatiecups waar je met al je vragen, verhalen en ervaringen terecht kan. 

Plaats uw commentaar