English

Workshops voor meisjes

Ik maak graag wat reclame voor Praktijk Rozerood. Ik leerde Marieke een paar jaar geleden kennen toen mijn dochter en ik een cyclusshow bij haar volgden als voorbereiding op de  eerste keer maandstonden. We waren allebei heel enthouisast. Het was een vrolijke, verrassende dag waarbij de meisjes heel speels leerden hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit.

Met een holistische kijk en een speels karakter geeft Marieke workshops aan klein en groot over de vrouwelijke cyclus en bereidt ze jonge meisjes voor op de (eerste) maandstonden en de veranderingen in de puberteit. Ze laat vrouwen kennis maken met hun eigen cyclus, hun eigen cadans en is Sensiplan consulent. 

Wokshops

Heb je zin om met je (klein)dochter of ander bijzonder meisje van je hart een workshop mee te volgen? Van 29 juni tem 1 juli geeft Marieke een Maandriedaagse in Vinderhoute voor meisjes van 9 tot 12 jaar, samen met hun mama of oma, meter,... Gezellig cocoonen rondom de baarmoeder, het cyclusverhaal, in verbinding met elkaar en de natuur rondom ons, creatief aan de slag, mooie momenten vol symboliek om die prachtige overgang van meisje tot jonge vrouw te vieren. 

Op 6 en 7 juli staat een tienerweekend ingepland (girls only, van 13 tot 16 jaar). Enkele ingrediĆ«nten: de vrouwelijke cyclus in al haar schoonheid, yoga, kruiden en planten, aromatherapie, creatief knutselend aan de slag, vrouwenverhalen, Rots en Water, de Maantent, gezellig cocoonen, dansen, een feestje om onszelf te vieren. 

Kan je niet wachten en heb je zin om jullie al vroeger onder te dompelen in het cyclusverhaal, dan ben je van harte welkom op de Cyclusshow op zondag 3 maart in Drongen (voor meisjes van 9 tot 12 jaar, in het gezelschap van een vrouwelijke buddy). 

Meer info op www.praktijkrozerood.be

Leave your comment
*
Only registered users can leave comments.