RSS

Blog

Cheecky wipes: handig? JAAAA!!!

En dat Mona een enthousiaste mama is, dat is duidelijk. En fan van de cheeky wipes. We like! Lees haar ervaringen op Mona's Blog

Afhaalpunten in Mortsel en Schuiferskapelle

Wist je dat je de bestellingen niet enkel kan laten opsturen of bij ons thuis oppikken, maar dat je ze ook kan oppikken bij Mammies&Pappies in Mortsel, bij 't Eén en 't Ander in Schuiferskapelle of in de Bioshop in Turnhout. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het afhaalpunt in Mortsel iets populairder is dan die in het landelijke Schuiferskapelle bij Tielt, maar toch...

Betalen met ecocheques ter plaatse gaat niet. We werken met verschillende kassa's. Wil je toch met ecocheques betalen? Geen probleem. Stuur ze ons (aangetekend) op en zodra ze hier bij Klein Spook arriveren gaat je pakket richting afhaalpunt. We verzenden elke donderdag.

Nieuwe website voor www.kleinspook.be

Verschiet niet! We hebben een nieuwe website. Je vindt ons nog altijd op www.kleinspook.be, maar we zien er anders uit. Nu, zoveel anders ook niet. De look en feel zijn gelijk gebleven, maar het ding heeft heel wat meer intelligentie. Wat zijn de grootste veranderingen?

registreren/inloggen

Je kan je registeren op onze website. Dat is makkelijk. Het systeem houdt dan je bestelgeschiedenis bij en je factuur- en adresgegevens. Zeker leden van MamAditi en het GMF raden we aan om eerst even te registeren. Bezorg ons daarna via e-mail je lidnummer en vanaf dan krijg je automatisch de 10% korting waar je recht op hebt. Registeren kan je hier: www.kleinspook.be/register

nieuwe verzendingskosten

Omdat we vanaf nu onderscheid kunnen maken tussen verzendingen naar binnen- en buitenland, hebben we de verzendingskosten voor België kunnen verlagen. Bovendien verzenden we nu gratis vanaf 100 euro. Verzenden naar Nederland wordt iets duurder. Verzenden naar Nederland doen we nog altijd gratis vanaf 150 euro. Hier lees je de exacte verzendingskosten: www.kleinspook.be/shippinginfo

Betalingsmogelijkheden

Ook betalen wordt makkelijker. Je kan nu rechtstreeks betalen via online banking, met kredietkaart, PayPal of iDeal.

12% korting tot en met woensdag 4 juni

Zo'n nieuwe website is spannend. Gaat de overstap goed? Staan er nog foutjes op? Prijzen die niet kloppen? Linken die niet werken? Enfin, we gunnen onszelf wat probeertijd tot en met 4 juni. In die periode geven we 12% korting op alle bestellingen via Klein Spook. Kortingscode is nieuwewebsite. Voorwaarde is dat je je eerst registreert.  De korting geldt niet op de verzendingskosten en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Hopelijk gaat alles gewoon goed en als je toch iets raar vindt, laat het ons dan even weten.

In onze mail vandaag
Ik was verbaasd dat de maandverbandjes van Imse Vimse zo lekker zaten.  Ze zijn naar mijn idee niet te dik, op een gegeven moment vergeet je zelfs dat je maandverband aan hebt.  En door de juiste drukknopjes aan de achterkant verschoven ze niet . De nachtverbanden van Imse Vimse waren precies goed. Ik heb totaal geen lekkage gehad, hier was ik wel bang voor . 
Ik heb de maandverbandjes met ossengal zeep gewassen, nadat ik ze in koudwater met zout heb laten inweken. Resultaat ze kwamen er weer wit uit. De zon heeft ook zijn werk goed gedaan . 
Ik wil jullie ook bedanken voor de snelle verzending en de snelle feedback  , ik had ze snel nodig en na 2 dagen zijn ze al aangekomen. 
Gelezen op de blog: Op weg naar een rotzooivrij leven

Een helder en eerlijk blogje over wasbaar maandverband: http://mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be/2014/05/wasbaar-maandverband.html?showComment=1399623610029

Uit de blog Plantgericht: wasbaar maandverband

Als dat geen duidelijke uitleg is van Evelien Van Steenbergen:http://plantgericht.blogspot.be/2014/03/wasbaar-maandverband.html#more

15% korting

We geven nog twee dagen korting bij een bestelling op deze website. Registreer je op onze nieuwe site, bestel, geef de kortingscode FBtr201404 in en je krijgt 15% korting op je bestelling. En dit nog tot woensdagavond 30 april 2014.

1 mei

Donderdag 1 mei is ons pop-up winkeltje gesloten. Maar op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei zijn we gewoon open. Hier lees je er meer over. 

Pop-up van 20/3 tot 17/5, Koning Albertlaan 73

Van 20 maart tot 17 mei wordt de webshop van Klein Spook/Tante Rosa even een ‘échte’ winkel. In de Koning Albertlaan 73 in Gent (vlakbij Sint-Pietersstation) baten we twee maanden lang een pop-up store uit. Op die locatie kan je dan zowel bestellingen gemaakt via de webshop komen afhalen, als ter plekke je keuze maken uit het volledige aanbod aan luiers, toebehoren en intieme hygiëne.

In levende lijve

Al van bij de start van Klein Spook – straks alweer drie jaar geleden – kan je bij ons thuis je bestelling komen oppikken of kan je een grondige uitleg krijgen over onze producten. Daarnaast organiseren we  infoavonden of kan je een persoonlijke afspraak maken met één van onze consulenten. Met onze pop-up gaan we nog een stap verder: van 20 maart tot 17 mei kan je ons drie dagen per week komen bezoeken in onze tijdelijke winkel, zonder dat je een afspraak hoeft te maken.

Mooie ruimte

We zijn ongelooflijk blij dat we met onze pop-up terechtkunnen op de benedenverdieping van het huis van Jo en Vicky. En het wordt nog beter. Vicky Van Keer - eigenares dus van het pand, klant van Klein Spook en ondertussen ook specialist ter zake - zal ten tijde van de pop-up mij (Elisabeth) bijstaan in de winkel. 
De Koning Albertlaan 73 wordt twee maanden lang het kloppende hart van Klein Spook en Tante Rosa, daar bereiden we alle zendingen voor die via de webshop besteld worden. We blijven immers even snel leveren. Onze volledige (en geloof me) uitgebreide stock verhuist mee.

Echte openingsuren

  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10 tot 18 uur.
  • Gesloten op zaterdag 22 maart. Je vindt ons dat weekend vlakbij in het ICC Gent op Petit Bazaar
  • Gesloten op 1 mei (feestdag)

Bancontact en ecocheques

Je kan net als bij ons thuis in de pop-up betalen met bankkaart, cash of via ecocheques.

Facebook en Twitter

Volg zeker ook de nieuwtjes over onze pop-up store via onze Facebookpagina of op Twitter.

Bereikbaarheid

Met de auto: De Koning Albertlaan is heel goed bereikbaar met de auto. Het is een zijstraat van de Gentse stadsring. Ga ter hoogte van de Bijloke richting Sint-Pietersstation, eerst rij je door de Groot-Brittaniëlaan en dan ben je in de Koning-Albertlaan. In de straten in de buurt (Aaigemstraat) vind je meestal wel een parkeerplaatsje. Of - nog makkelijker - je parkeert in de parking van het Sint-Pietersstation.

Met het openbaar vervoer: lekker makkelijk. Onze pop-up is op 5 minuten stappen van het Sint-Pietersstation in Gent